+40735123022
     

2018. május 25-től kezdődően a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad mozgása tekintetében az egyének védelméről szóló, 2016. április 27-i 2016/679 / EU európai parlamenti és tanácsi rendelet hatályba lép az Európai Unión belül.

Az adatbiztonságot az üzleti tevékenységünk lényeges elemének tekintjük. Adatvédelmi irányelveink és a személyes adatvédelmi gyakorlataink megfelelnek a titoktartásra, integritásra és hozzáférhetőségre vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek.

A Tuttocapsule.ro webhely nem gyűjti látogatói személyes adatait. Emellett nem kínálunk lehetőséget felhasználói fiók létrehozására a webhelyünkön. Ha e-mailben kapcsolatba lép velünk, az e-mail küldéséhez bevitt adatokat csak az Ön kérésére való válaszra lesznek felhasználva, és mindaddig tárolva lesznek, ameddig azok szükségesek ahhoz a célhoz, amelyhez azokat használják.

Webhelyünk a Google Analytics használatával számolja a nézeteket. Ha nem szeretné, hogy belegyen számítva az Analytics-be, akkor a speciálisan kifejlesztett bővítményt kell használnia. További részletek itt.